Marina textil

Teixits tècnics per a operaris de l'automoció

 
El sector automobilístic dels productors de cotxes, per la seva naturalesa tecnològica, és el sector industrial on són presents més varietat de riscos laborals. Per aquest motiu es requereix en cada cas una protecció específica, i que entre els seus incomptables operacions, hi ha les operacions de fosa de materials, per construir els principals components estructurals d'un vehicle, seguint amb diverses operacions de tall i soldadura que comporta el muntatge i acoblament, passant per la instal · lació de components electrònics altament sensibles a les descàrregues electrostàtiques, processos de pintura i carrosseria ... una gran varietat de riscos amb què conviuen els operaris d'aquest sector..

Un sector industrial que pel seu volum i pes social, no pot permetre que els seus treballadors no estiguin ben protegits, i és per això que tot el personal va degudament equipat amb el seu EPI corresponent, pensat per a cada operació en concret. Marina Tèxtil té una experiència de més de 5 anys en aquest sector, treballant amb els principals fabricants mundials de vehicles (PSA, WV, FIAT, ...), garantint la seguretat dels seus operaris.
 

EN11612 - Calor i flama EN11611 - Soldadura EN1149 - Resistencia elèctrica EN61482 - Arc elèctric EN13034 - Antiàcid EN343 - Impermeablilitat EN 471 - Alta visibilitat EN31092 - Transpirabilitat