Marina textil

Enginyeria tèxtil al servei de la protecció

Marina Tèxtil S.L. neix el 1996 a partir d'una petita fàbrica tèxtil familiar constituïda el 1992, a Barberà del Vallès (Barcelona). En els seus inicis, els seus productes eren bàsicament teixits per al sector de la moda. Aviat va derivar la seva orientació, enfocant la línia principal de negoci en el món dels teixits tècnics per al vestuari de protecció als riscos del treball.

El 2007, es van renovar totalment les instal · lacions i les màquines de la planta de producció per tal d'oferir, a partir de tecnologies d'última generació, les màximes garanties en el control de processos i de qualitat.

Telares, looms, marina textil

Paral · lelament el 30% de les inversions s'han destinat a equipament del propi laboratori d'assaigs, on es defineixen els nous desenvolupaments de teixits i es controlen els valors tècnics i les propietats dels teixits en producció.

Marina tèxtil S.L. és avui un equip de 40 persones, jove i preparat, per assegurar el màxim rigor en la protecció als riscos de les persones que puguin utilitzar els nostres teixits. En aquests moments ja són més de 25 països els que confien en la filosofia i el producte de Marina Textil SL.