Marina textil Marina textil

Stark - Teixitantiestàtic per a uniformes

antistatic fabric

Stark® és un teixit antiestàtic concebut per a la protecció de productes altament sensibles a càrregues electrostàtiques.

Construït a base de fibres de polièster (o cotó polièster) de filament continu i fibres antiestàtiques, el converteixen en un teixit semiconductor, òptim per treballar en laboratoris o tallers on es manipulin components sensibles: laboratoris d'electrònica i microelectrònica, laboratoris químics, tallers elèctrics, sales blanques, cabines de pintura, sector automobilístic ...

Stark® té la capacitat de transportar les càrregues electrostàtiques, a través dels seus filaments conductors, fins a una derivació a terra, funcionant com a canal de descàrrega contínua.

Les propietats del teixit Stark ® estan certificades segons les normatives EN1149 i EN61340-5 1. També hi ha una variant d'aquest teixit, Stark IG135 que proporciona la protecció permanent al foc que evita la propagació de la flama.

Stark® ofereix una òptima solidesa al color, assecat ràpid, fàcil manteniment, bons resultats de transpirabilitat (RET test), bona estabilitat dimensional, i no té despreniment de fibres.
 
Si desitja assessorament online +34 93 719 33 40 o contacti vía mail.
Per accedir a la fitxa tècnica (PDF) de cada teixit, s'ha de registrar. 

GRAMATGES DISPONIBLES:


Nom
Normativa
Gramatge
Fitxa tècnica
Stark C151
150 gr/m2
Stark NP125
125 gr/m2
Stark NP150
150 gr/m2
Stark PC220
220 gr/m2