Marina textil Marina textil

Marlan Plus - teixits ignífugs per a fundicions (nova evolució)

MARLAN PLUS

Marlan plus ® és un teixit ignífug permanent, dissenyat per protegir de les esquixades de metall en fusió, en el sector siderometal·lúrgic.

Marlan plus® és una evolució del teixit Marlan original. L'equip de R + D + I de Marina tèxtil ha estat treballant durant més de 2 anys en aquest nou desenvolupament, per poder aportar unes millores notables en comparació amb el teixit Marlan, pels bons resultats que ofereix l'original.

El principal avantatge és que s'ha aconseguit oferir més protecció amb gramatges més lleugers, i indirectament més confortabilitat. Una altra millora és que s'ha introduït una nova fibra en la seva composició, TENCEL ® per assegurar una sensació agradable en contacte amb la pell. Aquesta fibra s'utilitza sobretot en roba interior, pel seu agradable tacte, bona transpirabilitat i confortabilitat.

D'acord amb la Norma Europea EN ISO 9185, Marlan ® té un valor D3, la màxima puntuació en protecció contra les esquitxades d'alumini i E3, màxima protecció que pot obtenir un teixit a per les esquitxades de ferro / acer. A més, Marlan ofereix molt bona protecció enfront d'altres materials en fusió: Níquel, plom, zinc, ...

La barreja de llana amb fibres ignífugues ofereix unes fantàstiques característiques d'aïllament tèrmic, evitant a més, que el metall fos s'enganxi al teixit, principal problema dels teixits amb fibres sintètiques.

 

Si desitja assessorament online +34 93 719 33 40 o contacti via mail.
Per accedir a la fitxa tècnica (PDF) de cada teixit, s'ha de registrar.

GRAMATGES DISPONIBLES:


Artícle
Normativa
Gramatge
Fitxa tècnica
Marlan plus 235
240 gr/m2
Marlan plus 300
310 gr/m2
Marlan plus 350
350 gr/m2