Marina textil Marina textil

Marlan - Teixit ignífug per a fundicions

MARLAN MOLTEN METAL SLPASHES

Marlan® és un teixit ignífug permanent,
dissenyat per protegir de les esquitxades de metall en fusió en el sector siderometal·lúrgic.

Marlan® compleix amb les exigències de diferents normes europees EN i americanes ASTM, que determinen el nivell de protecció que té aquest teixit, i està concebut per rentat industrial.

D'acord amb la Norma Europea EN ISO 9185, Marlan ® té un valor D3, la màxima puntuació en protecció contra les esquitxades d'alumini i E3, màxima protecció que pot obtenir un teixit a per les esquitxades de ferro / acer. A més, Marlan ofereix molt bona protecció enfront d'altres materials en fusió: Níquel, plom, zinc, ...

La barreja de llana amb fibres ignífugues ofereix unes fantàstiques característiques d'aïllament tèrmic, evitant a més, que el metall fos s'enganxi al teixit, principal problema dels teixits amb fibres sintètiques.

La protecció que ofereix Marlan® és inherent, el que significa que el nivell de protecció no disminueix amb l'ús del teixit, ni després de rentar-lo moltes vegades, les seves propietats romanen inalterables al llarg de la seva vida.

Vols conèixer els nostres testimonials? Si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres +34 93 719 33 40 o contacti via mail.
Per accedir a la fitxa tècnica de cada teixit, s'ha de registrar.

NOUS VIDEOS DISPONIBLES AL NOSTRE CANAL

 


Artícle
Normativa
Gramatge
Fitxa tècnica
Marlan 310
310 gr/m2
Marlan 365
365 gr/m2
Marlan 460
460 gr/m2
Marlan AL400
300 gr/m2
Marlan AL600
600 gr/m2